Intensivkurs Sollentuna

Skräddarsydd intensivutbildning i Sollentuna

Vill du koncentrera din körkortsutbildning till en kort period? Då är intensivutbildningen kanske något för dig. En intensivutbildning kan man gå oberoende av vilken förkunskap man har innan. Är du nybörjare får du vara beredd på att du kan behöva mer lektioner för att komma hela vägen fram till förarprovet. Det finns ingen fast längd för en intensivutbildning utan det är snarare studietakten som man syftar på. 

Vi har flera prisvärda paketerbjudande som passar för dig som vill gå en intensivkurs. Boka en provlektion hos oss så kan du rådgöra med en av våra trafiklärare angående hur många lektioner hen tror du behöver får att bli klar till förarprovet. Hos oss får du självklart pengarna tillbaka på outnyttjade lektioner. Kontakta oss för att få veta mer!


Snabb och smidig väg mot körkortet

Har du inte kört innan kan intensivutbildningen fungera som en kickstart. Du kommer snabbt komma in i tänket och träffa andra körkortsaspiranter som har samma mål som du. 

Om du har så stora förkunskaper att din lärare bedömer att du har nära till förarprovet så kan du direkt boka in och  göra riskettan och risktvåan. 

Ta körkortet i Sollentuna

Bor du i Sollentuna är det också här du ska ta ditt körkort. Det är önskvärt att lära sig köra bil i den stad och stadsdel där man bor och främst kommer köra. I Sollentuna hittar man en varierande körmiljö med innerstad och villaområden. Nära stadsdelen finns motorvägar, landsvägar och skogsstigar där du kan bygga upp en bra körerfarenhet.

Att köra bil i en storstad är en konst i sig. Den som kommer från en annan del av landet kan lätt bli stressad av den snabba pulsen, körfältsbyte, trånga passager och enkelriktade vägar. Börjar man köra i en storstad kommer det mesta helt otvunget och med tiden bygger man en stabil självkänsla som gör att man kan köra bil utan att bli för jagad av hetsiga situationer. 

Intensivkurs Sollentuna - Lär dig köra bil där du bor

Man kan tycka det är oväntat roligt att gå en intensivkurs när man väl är igång. Många gånger är det ett gäng som börjar kursen samtidigt. Tillsammans peppar ni varandra att klara alla prov och tester tills dess att ni nått hela vägen fram. 

Att gå en intensivutbildning är en smidig väg till körkortet men det krävs att man är engagerad och fokuserar för att klara av det. Precis som när man tar körkort i vanlig takt. Intensivkursen är inte rätt väg för alla att gå. Vissa behöver längre tid för att den praktiska och teoretiska kunskapen ska sjunka in. 

Vi har intensivkurser i Sollentuna, boka in dig till nästa omgång!

 

trafikskola sollentuna intensivkurs

Körlektioner alla dagar i veckan!